В грозна лъжа бе уличена Мара Отварачката. Дни след като напусна

...
В грозна лъжа бе уличена Мара Отварачката. Дни след като напусна
Коментари Харесай

Мария Избяга В Дубай, А Уж Излезе, За Да Е С Детето Си

В грозна неистина бе уличена Мара Отварачката. Дни откакто напусна „ВИП брадър“ под предлог, че към този момент не устоя без щерка си Марая, изпълнителката избяга в отдалечен Дубай. Това накара зложелателите й остро да скочат против нея и да я обвинят, че е безсрамна лъжкиня. Чалгарката отпътува на отмора за няколко дни, оставяйки дъщеря си в родината.

По-голямата част от забележителния хонорар на Мара от предаването към този момент е изхарчен за първокласната отмора. Певицата е в един от най-лъскавите хотели в Дубай и се глези със скъпарски гурме ястия и други всевъзможни глезотийки. Тя е в компанията на своя близка, с която обикалят с частна лимузина.

Мария не стопира да показва в обществената мрежа положителното си финансово положение. Фотосите и клиповете, които разкриват лъскавия метод на живот на певицата, разсъниха гнева на мнозина. В къщата на Големия брат миньончето на фолка плача с горчиви сълзи пред съквартирантите, че след развода с Гущеров е останала без пукнат лев и с дребната Марая са останали на улицата, написа „България днес“.

Ситуацията на Мара не е чак толкоз плачевна и банковата й сметка към момента не е по този начин извънредно олекнала. Седмиците в риалити формата се оказаха и добра опция певицата да се поглези за следващ път надалеч от родна земя.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР